top of page

Om oss

Step Up Rakkestad Danseklubb har vært i Rakkestad i over fire år  og flere hundre barn har vært innom og danset i årene som har vært.

Vi har et ønske om å være et tilskudd til annen aktivitet i Rakkestad da dans er perfekt å kombinere med annen idretter.  

Dans bedrer koordinasjonen, gir deg bedre balanse, hukommelse og konsentrasjon - samtidig er det gøy, skadeforebyggende og sosialt.

Vi synes samarbeid på tvers av andre klubber er spennende og vi er stolte av å være Indre Østfolds første Danseklubb.

En danseklubb er alt det en danseskole er, men den store forskjellen er at ingen tjener penger på drive klubben, det er en frivillig organisasjon og de barna/ungdommene som har lyst kan være med på konkurranser i Regi av Norges Dansforbund kan det (sportsdans som i "Skal Vi Danse" eller i hip hop, freestyle, show dans osv).

Klubben vår er medlem i Norges Idrettsforbund og vi fletter derfor  kultur, scenekunst og idrett sammen på en danse så unik måte.

Vi er opptatt av at ditt barn finner et godt og trygt miljø hos oss og det sosiale er like viktig som utfordring, danseglede og mestring. Klubben er Foreldredrevet , men får god støtte i sin "søster-klubb" i Oslo når det er noe.

Vil du komme i kontakt med oss kan du sende en e-post til dansirakkestad@gmail.com

Vi håper du vil følge oss på FACEBOOK eller på INSTAGRAM

Vårt trener team

Skjermbilde 2019-10-21 kl. 14.26.49.png

Marie Therese Mack 

Sportslig leder og initiativtageren av klubben.  Lenge reiste Marie som frivillig fra Oslo til Rakkestad for å undervise og spre danseglede i Rakkestad.  Etter at kursene ble fler og interessen større har også Ingerid Anette fra Rakkestad kommet med i teamet.

Med 28 år bak seg som danselærer og instruktør ble hun nylig kåret til "Årets Trener" av Norges Danseforbund.

Marie jobber med å utdanne Danselærere i Barnedans for Norges Danseforbund og  underviser i dans for barn med spesielle behov.

Skjermbilde 2019-10-21 kl. 14.26.49.png

Ingerid Anette Kristiansen

Trener og utøver selv i Slow Dance, en gren som kombinerer Lyrisk Jazz med akrobatikk. Bakgrunnen til Ingerid Anette kommer fra bl.a. RG i Skjeberg Turn. Hun er helt klart en allsidig, omsorgsfull og engasjert trener. Hun er også en av utøverne i Cheerdance gruppen Eclipse og er hun er veldig populær blant våre foreldre og danseelever.

 

Da Marie fikk et hjerteinfarkt i 2019 hoppet Ingerid inn og tok over alle timene i Rakkestad.

Vi er stolte over å ha slik engasjert og dyktig trener som involverer seg i barna og bidrar frivillig med klubbarbeid.

51499942_887827381553665_689966595800930

Emma Solbakken Holm

Emma er vår trofaste assistent på praksis fra

  • instagram
  • facebook
bottom of page